All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Armbraces geschikt bij een golfarm

patellareliever

Voor een golfarm/golferselleboog de juiste ondersteuning!

Een golfersarm (mediale epicondylitis) is een ontsteking van de aanhechting van de onderarmspieren aan de binnenkant van de elleboog. Het ontstaat door vaak dezelfde (draai)beweging te maken met de onderarm, waardoor de onderarmspieren die aan de binnenkant van uw elleboog vastzitten, overbelast zijn geraakt. De golfersarm lijkt veel op de tennisarm, echter bevindt de ontsteking zich bij de tennisarm aan de buitenkant van de elleboog. Bij een golfersarm is de plek waar de onderarmspieren aan uw elleboog vastzitten, geïrriteerd. Een brace uit de onderstaande selectie, samengesteld door onze specialisten, zal deze pijn verzachten.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste armbraces die geschikt zijn voor een golferselleboog hebben wij alvast voor je geselecteerd.

terug naar elleboogklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2

Golfarm

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een armbrace omdat je een last hebt van een golfarm of golferselleboog. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je armbrace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)