All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Armbraces geschikt bij een golfarm

patellareliever

Voor een golfarm/golferselleboog de juiste ondersteuning!

Een golfersarm (mediale epicondylitis) is een ontsteking van de aanhechting van de onderarmspieren aan de binnenkant van de elleboog. Het ontstaat door vaak dezelfde (draai)beweging te maken met de onderarm, waardoor de onderarmspieren die aan de binnenkant van uw elleboog vastzitten, overbelast zijn geraakt. De golfersarm lijkt veel op de tennisarm, echter bevindt de ontsteking zich bij de tennisarm aan de buitenkant van de elleboog. Bij een golfersarm is de plek waar de onderarmspieren aan uw elleboog vastzitten, geïrriteerd. Een brace uit de onderstaande selectie, samengesteld door onze specialisten, zal deze pijn verzachten.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste armbraces die geschikt zijn voor een golferselleboog hebben wij alvast voor je geselecteerd.

terug naar elleboogklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 4 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Bauerfeind EpiTrain Elleboogbrace / Elleboogbandage

  De Bauerfeind EpiTrain Armbrace is o.a. geschikt wanneer je last hebt van een tennisarm of golfers arm, bij artrose en klacht in de elleboog. Bij een tennisarm heb je klacht bij de spieraanhechting aan de buitenkant van de elleboog. De EpiTrain armbrace heeft een actieve bandage die de klacht verlicht en de spieren ontspant. Bij iedere beweging activeert het speciale compressiebreiwerk met de ingewerkte kussens (pelotten) de spieren en wordt het herstel ondersteunt.

  • Brace voor tennisarm
  • Klachtverlichting
  • Ondersteunt het herstel
  • Anatomische pasvorm
  • Universeel: Zowel rechts als links te dragen
  € 61,50
 2. Push Sports Elleboogbrace

  De Push Sports Elleboogbrace is o.a. geschikt bij overbelastingsklachten van de elleboog, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een tennisarm of een golfersarm. Deze elleboogbrace is voorzien van een pelotte, die druk uitoefent op specifieke onderarm spieren. Deze druk in individueel instelbaar. Hierdoor wordt de aangedane peesaanhechting van deze spieren ontlast.

  • Sport elleboogbrace
  • Bij een tennisarm / golfersarm
  • Universeel: Zowel rechts als links te dragen

  Normale prijs: € 24,85

  Special Price € 21,95

 3. Push Med Elleboogbrace Epi

  De Push Med Elleboogbrace Epi is geschikt bij een tenniselleboog en een golferselleboog. Deze brace vermindert klachtklachten bij een tennis- of golferselleboog. De drukpelote zorgt voor gerichte druk op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfersarm) van de pols. Op deze wijze wordt de aanhechting van deze spieren op de elleboog ontlast. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Het kunststoffen verstevigingselement zorgt voor een gelijk verdeelde druk rond de arm waardoor knellen wordt voorkomen. De goede anatomische pasvorm en het materiaalsoort van de pelotte bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm in te stellen en te sluiten.

  • Tenniselleboog / golferselleboog
  • Klachtvermindering
  • Goede pasvorm
  • Eén universele maat
  • Universeel: Zowel rechts als links te dragen

  Normale prijs: € 46,95

  Special Price € 37,95

 4. Bauerfeind EpiPoint Armbrace/Elleboogbrace

  Wanneer je een tennisarm of tenniselleboog hebt, heb je een peesontsteking in de arm, die klachtklachten geeft rond de elleboog en de klacht kan uitstralen naar pols of hand. Je merkt dit bijvoorbeeld bij het tillen van een boodschappentas of tijdens het tennissen. De EpiPoint® is een stabiliserende orthese voor de behandeling van de tenniselleboog.
  De stabiliserende orthese EpiPoint® helpt bij peesklacht, zoals de zogenoemde tenniselleboog (Epicondylitis humeri) en soortgelijke spier- en peesaanhechtingsirritaties of -ontstekingen. De EpiPoint® brace wordt via een klittenband rond de arm gesloten. Het geïntegreerde elastische drukkussen (pelotte) zorgt voor een heel precieze ontlasting van de peesaanhechtingen.

  € 39,95
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 4 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Golfarm

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een armbrace omdat je een last hebt van een golfarm of golferselleboog. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je armbrace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)