All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Elleboogbraces geschikt bij een tennisarm/tenniselleboog

Tennis arm

Voor een tennisarm de juiste ondersteuning!

Een tenniselleboog is een ontsteking van pezen aan de buitenzijde van de elleboog. Deze pezen zijn de uiteinden van de spieren die de hand, de vingers en de pols laten strekken. Bij een tenniselleboog heb je pijn aan de achter-/buitenzijde van de elleboog. Een tenniselleboog gaat in vrijwel alle gevallen vanzelf over. De duur van dit natuurlijk beloop kan echter aanzienlijk zijn, wat deze aandoening zeer belemmerend en invaliderend maakt. Schattingen over de gemiddelde duur variëren van negen maanden tot twee jaar. Een brace kan gedurende deze periode de pijnklachten aanzienlijk verminderen, omdat de elleboog wordt ondersteunt.

Product was successfully added to your shopping cart.
Op deze pagina vind je een selectie van braces die geschikt zijn bij een tennisarm. Wouter, onze bracespecialist, raadt in het bijzonder de Thuasne Epimed Promaster aan bij acute klachten en pijn op 1 plek. Wanneer de klachten al langere tijd aanwezig zijn en uitstralen naar de boven- of onderarm raadt hij de Thuasne Silistab Epi aan. Beide braces hebben een hoog draagcomfort en zijn van goede kwaliteit. Nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op!
Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Tennisarm

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een armbrace omdat je een last hebt van een tennisarm of tenniselleboog. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je armbrace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)