All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Armbraces geschikt bij een tennisarm

Tennis arm

Voor een tennisarm de juiste ondersteuning!

Bij een tennisarm voel je pijn aan de buitenzijde van de elleboog, die kan uitstralen naar je onderarm, pols en hand. Een tenniselleboog is een ander woord voor tennisarm, en het is een peesontsteking ter hoogte van de elleboog. Deze pees is verbonden met de handstrekspier, de spier waarmee je de elleboog strekt en je hand buigt. Een tennisarm wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door overbelasting. Er ontstaan dan kleine scheurtjes in de pezen rond de elleboog. Een goede elleboogbrace ondersteunt en beschermt de elleboog, waardoor de pijnklachten aanzienlijk verminderen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste armbraces die geschikt zijn voor een tennisarm hebben wij alvast voor je geselecteerd.

terug naar elleboogklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

11 artikel(en)

Tennisarm

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een armbrace omdat je een last hebt van een tennisarm of tenniselleboog. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je armbrace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)