All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke duimbrace is geschikt bij duimartrose/CMC-1 artrose?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning bij CMC-1 artose/duimartrose!

Bij artrose in de duim is er sprake van slijtage van het gewrichtskraakbeen in de duim of van het basisgewricht van de duim (bij CMC-1 artrose). Dit basisgewricht wordt gevormd door het zadelvormige beentje en het middenhandsbeentje van de duim. Vooral bij vrouwen boven de 50 jaar komt deze vorm van artrose veel voor. De klachten die optreden bij artrose zijn krachtverlies, een zeurende pijn en verstijving van het gewricht (verminderde grijpfunctie en pincetgreep). Ook kan er een zwelling of vervorming van het gewricht ontstaan, naast het inzakken van de duim. Een brace kan de pijnklachten aanzienlijk verminderen, omdat de duim wordt ondersteunt.

Product was successfully added to your shopping cart.

Op deze pagina vind je een selectie van braces die geschikt zijn bij duimartose/CMC-1 artrose. Wouter, onze bracespecialist, raadt in het bijzonder de Medi Rhizomed Soft aan bij wat zwaardere duimartrose, en de All4Fysio Huisselectie Duimspalk bij beginnende duimartrose. Bij artrose in het CMC-1 gewricht is de Bauerfeind Rhizoloc de beste keuze. De braces staan allen bekend om de goede kwaliteit en het prettige draagcomfort.

Nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op!

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Artrose in de duim

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van artrose in de duim. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)