All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke duimbrace is geschikt bij duimartrose (CMC1) artrose?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning bij CMC1 duimartrose!

Bij CMC1 artrose is er sprake van slijtage van het gewrichtskraakbeen van het basisgewricht van de duim (het CMC1 gewricht). Dit gewricht wordt gevormd door het zadelvormige beentje en het middenhandsbeentje van de duim. Vooral bij vrouwen boven de 50 jaar komt deze vorm van artrose veel voor. De klachten die optreden bij artrose aan de basis van de duim zijn krachtverlies, pijn en verstijving van het gewricht (verminderde grijpfunctie en pincetgreep). Ook kan er een zwelling of vervorming van het gewricht ontstaan, naast het inzakken van de duim. Een goede duimbrace ondersteunt en beschermt de duim, waardoor de pijnklachten aanzienlijk verminderen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste duimbraces voor duim (cmc) artrose voor je geselecteerd.

terug naar hand, duim en polsklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

CMC Artrose

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van CMC artrose. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)