Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke polsbrace is geschikt bij het Carpaal Tunnel Syndroom?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor het Carpaal Tunnel Syndroom!

Het carpaal tunnel syndroom (CTS) is een beknelling van de middelste handzenuw (nervus medianus) in de pols. Doordat de zenuw de zachtste structuur in de carpale tunnel is, is deze het meest gevoelig voor verhoogde druk en kan de zenuw bekneld raken. Als je je hand veel gebruikt kunnen de pezen die in de carpaal tunnel liggen geïrriteerd raken. Verder kan het zijn dat er een zwelling is ontstaan als gevolg van een ongeluk, waarbij je pols beschadigd is geraakt. Wanneer je last hebt van deze aandoening kan je veel baat hebben bij het dragen van een carpaal tunnel syndroom brace.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste braces voor het carpaal tunnel syndroom voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Carpaal Tunnel Syndroom

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je een specifieke klacht hebt. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)