Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke polsbrace is geschikt bij een gekneusde pols?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor een gekneusde pols

Een gekneusde pols ontstaat meestal door een val. De meeste polsblessures ontstaan dan ook bij het sporten, zoals tijdens het skiën, snowboarden of schaatsen, maar ook bij voetbal, hockey en de vele zaalsporten lopen sporters regelmatig polsblessures op. Een lichte kneuzing is doorgaans binnen een week genezen, maar bij een ernstige kneuzing duurt het herstel tussen de 3 en 6 weken. Wanneer je een gekneusde pols hebt, helpt het dragen van een goede polsbrace. Deze ondersteunt de pols en vermindert de pijn. Bij risicovolle sporten helpt het ook om preventief een polsbrace te dragen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste polsbraces voor een gekneusde pols voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2

Polskneuzing

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je een specifieke klacht hebt. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)