Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke polsbrace is geschikt bij artrose?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor polsartrose!

De meest voorkomende oorzaak van polsartrose is veroudering. De pols is opgebouwd uit meerdere botten, en hierdoor gevoelig voor slijtage. Het kraakbeen wordt door slijtage steeds dunner en kan uiteindelijk zelf verdwijnen. Bij polsartrose heb je pijn in je pols, kan je de pols minder goed bewegen en kan de pols gezwollen en/of rood zijn. Artrose in de pols kan ook veroorzaakt worden door een ontstekingsreactie in het gewricht, zoals bij reumatoïde artritis. Verder kan polsartrose ook ontstaan na een polsbreuk of na een langdurig te zware belasting. Een goede polsbrace ondersteunt en beschermt het polsgewricht, waardoor de pijnklachten aanzienlijk verminderen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste polsbraces voor polsartrose voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2

Polsartrose

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van polsartrose. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)