Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke polsbrace is geschikt bij de ziekte van De Quervain?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor de ziekte van De Quervain

Bij de ziekte van De Quervain zijn de pezen in de pols, aan de basis van de duim geïrriteerd of ontstoken. Het belangrijkste symptoom is pijn aan de duimzijde van de pols. De pijn verergert bij beweging van de hand en de pols. Met name moeders hebben vaak last van deze aandoening. Het veelvuldig optillen van een baby (nieuwe beweging) en de hormonale schommelingen na een zwangerschap lijken van invloed op het ontstaan van deze aandoening. Ook kan je na een polsbreuk De Quervain krijgen, vanwege de verhoogde druk die na de breuk op de pezen kan komen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste polsbraces voor de ziekte van De Quervain voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Ziekte van De Quervain

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je een specifieke klacht hebt. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)