Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke duimbrace is geschikt bij een skiduim?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor een skiduim

Wanneer je een skiduim hebt krijg je pijn en zwelling in het onderste gewricht van de duim aan de binnenkant van je hand. Ook heb je dan krachtverlies in de duim, en heb je moeite met het opendraaien van deksels van potten. Bij een skiduim is de gewrichtsband die ervoor zorgt dat de duim niet te ver naar achteren kan buigen, gescheurd of verrekt. Een goede duimbrace ondersteunt en beschermt de duim, waardoor de pijnklachten aanzienlijk verminderen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste duimbraces voor een skiduim voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Skiduim

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van een skiduim. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)