Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke duimbrace is geschikt bij een verrekking of verstuikte duim?

producten polsaandoeningen

De juiste ondersteuning voor een verstuikte duim

Bij een duim verstuiking worden de gewrichtsbandjes van de duim opgerekt of scheuren ze. Een duimverstuiking ontstaat acuut na een val of als er bijvoorbeeld een bal hard en verkeerd tegenaan komt. Het oprekken of scheuren van de gewrichtsbandjes is pijnlijk en er ontstaat vaak zwelling. Een goede duimbrace ondersteunt en beschermt de duim, waardoor de pijnklachten aanzienlijk verminderen. Bij risicovolle sporten helpt het ook om preventief een duimbrace te dragen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste duimbraces voor een verstuikte duim voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)

Verstuikte duim

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je een specifieke klacht hebt. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)