Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Kniebraces voor een gescheurde kruisband

producten knieklachten

De juiste ondersteuning bij een gescheurde kruisband

Een gescheurde voorste kruisband is een van de meest voorkomende knieblessures. Kruisbandletsel ontstaat vaak bij sporten waarbij de knie gemakkelijk kan verdraaien. Bijvoorbeeld bij voetbal, handbal, korfbal en skiën. Kruisbandletsel geeft pijnklachten en het gevoel door de knie te zakken. Met een kniebrace wordt de knie ondersteund, verbetert de stabiliteit van de knie en verminderen de pijnklachten.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste kniebraces voor een gescheurde kruisband voor je geselecteerd.

terug naar knieklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Gescheurde kruisband

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van een gescheurde kruisband. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)