Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Kniebraces bij de ziekte van Osgood Schlatter

producten knieklachten

Osgood Schlatter

De ziekte van Osgood-Schlatter is een overbelastingsblessure van de knie tijdens de groei, en komt vooral voor bij tieners tussen de 10 en 16 jaar die een groeispurt doormaken en veel sporten. Osgood Schlatter herken je aan pijn op de plek waar de kniepees aan het scheenbeen vastzit, dus net onder de knie. Op het scheenbeen net onder de knieschijf zit een “heuveltje” waar het probleem opspeelt. De oorzaak is een tijdelijke disbalans tussen de kracht van de spieren aan de voorzijde van het bovenbeen en de kwaliteit van de peesaanhechting. Vind hier de beste braces voor Osgood Schlatter.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste kniebraces voor Osgood Schlatter voor je geselecteerd.

terug naar knieklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)

Osgood Schlatter

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van de ziekte van Osgood Schlatter. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)