All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

De beste braces voor rughernia

rughernia

Lage rughernia

Bij een lage rughernia (wordt ook vaak lumbale hernia genoemd) voelt de onderrug pijnlijk aan en straalt de pijn door naar bil of been. Oorzaak is een uitpuilende tussenwervelschijf. De schokdempende werking van deze tussenwervelschijf is weg wat de pijn veroorzaakt. Een goede brace lost het probleem niet op, maar vermindert de pijn en maakt bewegen aangenamer.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste braces voor rughernia voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Lage rughernia

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van lage rughernia. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)