Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Producten bij beenlengteverschil

patellareliever

Beenlengteverschil

Een beenlengteverschil is een afwijking waarbij het ene been iets korter of langer is dan het andere. Niemand is exact symmetrisch en bij praktisch iedereen is er wel een klein beenlengteverschil. Dit geeft echter lang niet altijd klachten. Wat in de praktijk opvalt is, dat hoe kleiner het beenlengteverschil is, hoe kleiner de kans op klachten. Echter, een paar millimeter verschil kan al voldoende zijn om voor veel klachten te zorgen. Beenlengteverschil kan ontstaan vanuit de groei, maar ook als gevolg van breuken in het boven- of onderbeen. Door middel van inlegzolen of hakverhogers kan dit probleem verholpen worden.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste producten die geschikt zijn bij beenlengteverschil hebben wij alvast voor je geselecteerd.

terug naar voetklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

1 artikel(en)

Beenlengteverschil

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een product omdat je last hebt van beenlengteverschil. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)