Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Producten bij hielspoor

patellareliever

Hielspoor

Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen die soms een ontsteking onder de hiel veroorzaakt. Dit wordt ook wel peesplaatontsteking of fasciitis plantaris genoemd. Typische symptomen zijn pijn onder de hiel bij lang staan of lopen. Hielspoor / peesplaatontsteking is de meest voorkomende oorzaak van hielpijn. Meer dan 10% van de mensen heeft er ooit wel eens last van gehad. De oorzaak van hielspoor of peesplaatontsteking is bijna altijd overbelasting of stress aan de hiel of de aanhechtende pezen als de peesplaat en de achillespees. De producten op deze pagina helpen hielspoor te behandelen. 

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste producten die geschikt zijn bij hielspoor hebben wij alvast voor je geselecteerd.

terug naar voetklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2

Hielspoor

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een product omdat je last hebt van hielspoor. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)