Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Producten voor ontstoken achillespees

achillespees

De juiste ondersteuning voor een ontstoken achillespees

Een achillespees ontsteking (tendinitis achiliis) kan erg vervelend en pijnlijk zijn, maar door voldoende rust en ondersteuning te geven aan de pees gaat het vaak vanzelf over. Net als hielspoor is een achillespees ontsteking een veel voorkomende blessure, vooral in de hardloop wereld. Behandel een ontstoken achillespees door voldoende rust te houden, goede warming-ups te verwerken in je trainingsschema en gebruik te maken van goede zooltjes, hielkussens of een brace. Bekijk onze selectie producten die u helpen een ontstoken achillespees te behandelen 

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste producten voor de ontstoken achillespees voor je geselecteerd.

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Ontstoken Achillespees

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een product omdat je last hebt van je ontstoken achillespees. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)