Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Braces voor wintersporters

Je knie voelt niet goed?

Je houdt van wintersport, maar door een blessure, operatie, ouderdom of artrose voelt de knie niet meer goed. Je ervaart een gevoel dat de knie niet de gewenste stabiliteit meer geeft of dat je de knie zelfs niet meer goed kan belasten zonder door je knie te zakken. Gelukkig betekent dit niet het einde van je wintersport plezier. Het enige dat je nodig hebt is een goed advies en de juiste kniebrace.

De juiste kniebrace voor jou?

Welke kniebrace het beste bij jou past hangt af van meerdere onderdelen. Soms is een brace met alleen compressie genoeg om je vol vertrouwen weer op de latten te begeven. Het kan ook zijn dat je knie wat ontlast moet worden of dat een bepaalde beweging beperkt moet worden. Daarnaast is jouw persoonlijke voorkeur natuurlijk ook erg belangrijk. We hebben een overzicht gemaakt van kniebraces die geschikt zijn voor skiën. Klik op deze link om naar de pagina te gaan.

Kom je liever bij ons langs?

Dat begrijpen we heel goed en je bent welkom in onze showroom/aanmeetlocatie in Harderwijk. Inplannen van een afspraak kan je zelf eenvoudig onderstaand doen. Hopelijk zien we je snel bij All4fysio! 


Afspraak locatie:

Fokko Kortlanglaan 223
3851 RS Harderwijk