Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Exclusief in Nederland bij All4Fysio: Bort Medical

Al langer dan 40 jaar is Bort Medical het begrip voor kwaliteit braces en hulpmiddelen op de Duitse markt.

Wat begon als een concept met drie medewerkers in het pittoreske Duitse stad Schorndorf in 1981 en heeft zich in de afgelopen jaren mogen exploiteren naar een respectief bedrijf met 250 personeelsleden en meer dan 500 medische producten in omloop.

Duitse degelijkheid en hoogwaardige kwaliteit

Bort Medical heeft zich de laatste jaren erg sterk kunnen ontwikkelen in kwaliteit waarborging, zo gaat elk individueel product al sinds 2001 door de zeer strenge medische keuring van DEKRA EN ISO 13485 en is elk Bort Medical product ontwikkeld met huidvriendelijke en veilige (textiel) materialen dat is goedgekeurd door de OEKO-TEX 100 STANDARD keurmerk.

Zo bent u ervan verzekerd een kwalitatief, degelijk en veilig product te dragen dat zorgt voor optimaal levenskwaliteit.

Bort Generation

Bort Medical heeft als enige orthopedische professionals een speciale lijn ontwikkeld voor senioren en 65-plussers; de Bort Generation lijn.

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor dames en heren van een respectieve leeftijd die vitaal in het leven staan, zich niet willen laten hinderen door dagelijkse ongemakken en het beste uit elke dag willen halen.

Exclusieve dealer in Nederland

Sinds 2021 is All4Fysio als enige officieel dealer van Bort Medical in Nederland, we zijn erg trots om een exclusieve dealer en ambassadeur te mogen zijn van zo’n bijzonder en toonaangevend merk als Bort Medical.

Bekijk ons gehele assortiment Bort Medical producten