Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Braces - EasyFit - Senioren

bort_easyfit

Bort EasyFit

Maakt aantrekken eenvoudig!

Speciaal voor mensen die niet meer goed kunnen bukken, onvoldoende kracht hebben en/of minder soepel zijn geworden (door het verstrijken van de jaren) heeft All4fysio de EasyFit-serie samengesteld. Deze producten maken het omdoen en weer uitdoen van een hulpmiddel (brace) eenvoudig door slimme aanpassingen. De braces zitten erg comfortabel en geven stabiliteit en gewenste verlichting.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Makkelijk in gebruik
De braces van de EasyFit-serie zijn eenvoudig om te doen zonder de hulp van iemand anders. Op deze manier blijven mensen met een beperking onafhankelijk en mobiel.

Veilig
Door gebruik te maken van visuele accenten op de EasyFit producten wordt het correct omdoen ervan vergemakkelijkt. Op deze manier wordt het verkeerd omdoen en daarmee verkeerde ondersteuning voorkomen en geeft de brace de gewenste verlichting.

Heel comfortabel
Het zachte materiaal en het aangename gevoel zorgen ervoor dat het zeer comfortabel is om te dragen. Naast dat de producten eenvoudig om te doen zijn, zorgen de steunen en beugels van de EasyFit-serie voor een ideale pasvorm en belemmeren ze hinderlijk afglijden. De comfortabele draageigenschappen ondersteunen zonder te beperken.

Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)

Bort EasyFit braces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar braces voor senioren. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)