All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Rugbraces voor senioren

producten knieklachten

Voor iedere aandoening de juiste ondersteuning!

Veel mensen lopen rond met pijnklachten als gevolg van een blessure of bijvoorbeeld een gewrichtsaandoening. Hierdoor wordt u gehinderd in uw dagelijkse bewegingen, bijvoorbeeld tijdens het werk, thuis, bij boodschappen doen of bij het sporten. Voor veel van deze klachten geldt dat een goede brace kan helpen om de pijnklachten te verlichten. Of het nu gaat om knie artrose, meniscusklachten, polsartrose of rugklachten, bij All4Fysio bent u aan het juiste adres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Wij hebben hieronder de beste rugbraces voor senioren geselecteerd. Het volledige assortiment rugbraces vindt u hier.
Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

Rugbraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar een rugbrace. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)