All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Schouderbraces voor senioren

producten knieklachten

Voor iedere aandoening de juiste ondersteuning!

Veel mensen lopen rond met pijnklachten als gevolg van een blessure of bijvoorbeeld een gewrichtsaandoening. Hierdoor wordt u gehinderd in uw dagelijkse bewegingen, bijvoorbeeld tijdens het werk, thuis, bij boodschappen doen of bij het sporten. Voor veel van deze klachten geldt dat een goede brace kan helpen om de pijnklachten te verlichten. Of het nu gaat om knie artrose, meniscusklachten, polsartrose of rugklachten, bij All4Fysio bent u aan het juiste adres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Wij hebben hieronder de beste schouderbraces voor senioren geselecteerd. Het volledige assortiment schouderbraces vindt u hier.
Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

 1. Bauerfeind OmoTrain® Schouderbrace

  De Bauerfeind OmoTrain® Schouderrace is geschikt wanneer je last hebt van gewrichtsaandoening (artrose) of van irritatie van de weke delen rond de schouder (chronisch, door blessure of operatie). Bij dit soort schouderklachten en klacht aan de schouder hebt biedt de OmoTrain® schouderbrace uitkomst. De OmoTrain® schouderbrace biedt ondersteuning aan het schoudergewricht. De schouder wordt tijdens het bewegen gemasseerd door het unieke Train® weefsel. Indien gewenst kan nog een visco-elastische Delta-pelotte worden geplaatst en naar behoefte worden gepositioneerd. Dit zorgt voor nog betere ondersteuning en massage en zorgt voor een vermindering van de zwelling. De elastische band en het Train® breiwerk bieden bescherming tegen zere rotatiebewegingen. Bewegingen zoals bijvoorbeeld het zijdelings heffen van de arm, worden ondersteund om de spieren te versterken.

  • Ondersteunt het schoudergewricht
  • Klachtverlichting
  • Hoog draagcomfort
  • Zowel links als rechts draagbaar
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken

  Normale prijs: € 89,50

  Special Price € 86,50

 2. Push Med Schouderbrace

  De Push Med Schouderbrace is o.a. geschikt bij een gebroken sleutelbeen, schouder uit de kom, na een operatie van het schoudergewricht, ontstekingen rondom het schoudergewricht (PHS/Frozen shoulder), bij een breuk van de bovenarm net onder het schoudergewricht en bij gedeeltelijke verlamming (hemiparese). De Push med Schouderbrace biedt een effectieve stabilisatie van de arm bij de behandeling van diverse schouderblessures. De positie kan zo worden ingesteld dat de arm optimaal wordt ondersteund. Het aantrekken van de brace is eenvoudig en is ook door de patiënt zelf gemakkelijk te doen. Ieder fixatiepunt is individueel instelbaar. De nek en schouder wordt niet belast.

  • Goede ondersteuning
  • Makkelijk aan te trekken
  • Comfortabel
  € 47,75
Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Schouderbraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar een schouderbrace. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)