All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Hulpmiddelen bij lopen

producten homecare

Voor senioren de juiste ondersteuning!

Wanneer we een dagje ouder worden krijgen we soms helaas te maken met typische ouderdomskwaaltjes. Ook kan het zijn dat de mobiliteit op een gegeven moment beperkter wordt. Om toch zo lang mogelijk zelfstandig te zijn en mobiliteit en autonomie in het dagelijks leven te behouden, zijn er verschillende hulpmiddelen, zoals looprekken, wandelstokken en rollatoren. Met behulp van deze hulpmiddelen blijft u mobiel, zowel thuis als buitenshuis.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste hulpmiddelen voor bij het lopen hebben wij alvast voor u geselecteerd. Wilt u uw hulpmiddel bij het lopen liever eerst vooraf testen (hoe loopt die, kan u hem goed tillen, past die in de auto, etc)? Geen enkel probleem. Bel 0341-431055 en maak een afspraak met een van onze specialisten. We nemen alle tijd voor u!

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hulpmiddelen bij lopen

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar hulpmiddelen bij het lopen. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)