All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Rollatoren

producten homecare

Voor senioren de juiste ondersteuning!

Wanneer we een dagje ouder worden krijgen we soms helaas te maken met typische ouderdomskwaaltjes. Ook kan het zijn dat de mobiliteit op een gegeven moment beperkter wordt. Om toch zo lang mogelijk zelfstandig te zijn en mobiliteit en autonomie in het dagelijks leven te behouden, zijn er verschillende hulpmiddelen, zoals looprekken, wandelstokken en rollatoren. Met behulp van deze hulpmiddelen blijft u mobiel, zowel thuis als buitenshuis.

Product was successfully added to your shopping cart.

De beste rollatoren hebben wij alvast voor u geselecteerd. Wilt u uw rollator liever eerst vooraf testen (hoe loopt die, kan u hem goed tillen, past die in de auto, etc)? Geen enkel probleem. Bel 0341-431055 en maak een afspraak met een van onze specialisten. Onze specialisten maken u vertrouwd met de rollator. Ze stellen de rollator voor u in, leren u lopen met de rollator en leren u hoe de rem werkt. Wel zo'n fijn idee! We nemen alle tijd voor u!

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rollatoren

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar een rollator. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw rollator. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)