All4Fysio klantenservice

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Therapie Materiaal

oefenmateriaal

Oefenmateriaal voor therapie

Wanneer we een dagje ouder worden krijgen we soms helaas te maken met typische ouderdomskwaaltjes. Een bekende hiervan is artrose aan de hand of pols. Als je klachten aan de handen krijgt, merk je pas hoeveel je je handen gebruikt in het dagelijks leven. Om de functie en de kracht in de hand zo goed mogelijk te houden is het verstandig om oefeningen te doen. Hiervoor zijn speciale producten ontwikkeld. Wel zo verstandig om aan te schaffen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Het beste therapie materiaal, bijvoorbeeld voor wanneer je last hebt van artrose, hebben wij voor je geselecteerd.
Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)

Therapie materialen

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar therapie materiaal. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)