All4Fysio klantenservice

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Therapie Materiaal

oefenmateriaal

Oefenmateriaal voor therapie

Wanneer we een dagje ouder worden krijgen we soms helaas te maken met typische ouderdomskwaaltjes. Een bekende hiervan is artrose aan de hand of pols. Als u klachten aan de handen krijgt, merkt u pas hoeveel u uw handen gebruikt in het dagelijks leven. Om de functie en de kracht in de hand zo goed mogelijk te houden is het verstandig om oefeningen te doen. Hiervoor zijn speciale producten ontwikkeld. Wel zo verstandig om aan te schaffen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Het beste therapie materiaal, bijvoorbeeld voor wanneer u last heeft van artrose, hebben wij voor u geselecteerd.
Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Therapie materialen

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

U bent op zoek naar een therapie materiaal. Het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we u veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wilt u nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vindt u zeker het product dat het beste bij uw situatie past.

Zoals u links kan zien zijn heel veel mensen u voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als u binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen u nu alvast veel plezier met uw product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als u het wilt ruilen of u uw geld terug wilt. Dus nul risico voor u. Wel zo fijn toch :)