LET OP: Door de Coronacrisis is het momenteel erg druk. Wij, onze leveranciers en PostNL doen er alles aan om je bestelling snel te leveren, maar het kan langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor.
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jouw bestelling laten bezorgen of zelf afhalen

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, wil je het pakketje natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben en dat snappen wij heel goed. Bestellingen tussen maandag en vrijdag 21.00 uur worden de volgende dag al bezorgd. Bovendien bezorgen wij ook op maandag. Dus als je je bestelling in het weekend plaatst voor zondag 19.00 uur, wordt je pakketje op maandag geleverd! En als je de bestelling liever op een andere dag ontvangt, kan dat natuurlijk ook.

In de kassa kan je precies aangeven op welke dag en op welk tijdstip je het pakketje bezorgd wilt hebben, of dat je het pakket liever ophaalt.  Daarnaast kun je jouw pakket ook bij ons magazijn in Harderwijk ophalen. Lees hieronder alle belangrijke informatie omtrent de pakketten van All4Fysio. 

De verzendopties van All4Fysio: 

Verzendkosten
De verzending van pakketten in Nederland is gratis.
Wij bezorgen ook in België. De bezorgkosten zijn in dat geval €6,95.  

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar klantenservice@all4fysio.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Post- en pakketbezorger PostNL blijft poststukken en pakketten bij consumenten bezorgen. Maar het bedrijf neemt wel maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Zo hoeven consumenten niet meer zelf hun handtekening te zetten op het scanapparaat bij ontvangst van het pakket. De bezorger zal dat doen door de laatste drie tekens van het nummer van het paspoort of rijbewijs op te schrijven. De vervoerder voert de maatregel tot nader order door, meldt het bedrijf in een persbericht.