0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzending via pakketpost

Standaard worden alle bestellingen van All4Fysio per pakket- of brievenbuspost verzonden. Wij verzenden alle pakketten via onze verzendpartners PostNL en Budbee. PostNL bezorgd de volgende dag tussen 8:00 uur en 20:00 uur. Budbee bezorgd de volgende dag tussen 17:00 uur en 22:00 uur. In de checkout heb je een voorkeur aangegeven voor verzender. Het kan echter zijn dat we hier vanaf moeten wijken. In alle gevallen ontvang je bericht hoe je pakketje bezorgd gaat worden.

Dezelfde dag nog verzonden

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vóór 21.00 uur worden nog dezelfde dag aangeboden aan onze verzendpartners. Bestellingen tussen vrijdag 21.00 uur en zondag 19.00 uur, worden op maandag geleverd. Uiteraard word je van het verzendproces op de hoogte gehouden en ontvang je een Track & Trace nummer om het pakket online te kunnen volgen. Als je niet thuis bent op het moment van levering kan je het pakket ophalen bij een servicepunt.

Verzendkosten

Verzendtarieven Nederland
De verzending van pakketten in Nederland is vanaf €10 gratis. Onder dit bedrag worden €4,95 bezorgkosten in rekening gebracht.

Verzendtarieven buitenland

  • België: €6,95 per verzending
  • Duitsland: €9,95 per verzending
  • Frankrijk: €14,95 per verzending
Staat het land waar jij je pakket naartoe verzonden wilt hebben er niet bij, dan kan je een mail sturen naar [email protected]. We zullen dan de verzendkosten naar het gewenste land uitzoeken en je hierover berichten.

< Terug naar bezorgen/afhalen