LET OP: Door de Coronacrisis is het momenteel erg druk. Wij, onze leveranciers en PostNL doen er alles aan om je bestelling snel te leveren, maar het kan langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor.
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzending via pakketpost

Standaard worden alle bestellingen van All4Fysio per pakket- of brievenbuspost verzonden. Wij verzenden alle pakketten via onze verzendpartner PostNL. Wanneer er onverhoopt vertraging is, word je daar uiteraard over geïnformeerd.

Dezelfde dag nog verzonden

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vóór 21.00 uur worden nog dezelfde dag aangeboden aan PostNL. Bestellingen tussen vrijdag 21.00 uur en zondag 19.00 uur, worden op maandag geleverd. Uiteraard word je van het verzendproces op de hoogte gehouden en ontvang je een Track & Trace nummer om het pakket online te kunnen volgen. Als je niet thuis bent op het moment van levering kan je het pakket ophalen bij een PostNL servicepunt.

Verzendkosten

Verzendtarieven Nederland
Alle bestellingen naar een adres in Nederland worden gratis verzonden.

Verzendtarieven buitenland

  • België: €6,95 per verzending
  • Duitsland: €9,95 per verzending
  • Frankrijk: €14,95 per verzending
Staat het land waar jij je pakket naartoe verzonden wilt hebben er niet bij, dan kan je een mail sturen naar klantenservice@all4fysio.nl. We zullen dan de verzendkosten naar het gewenste land uitzoeken en je hierover berichten.

< Terug naar bezorgen/afhalen