Let op: Door grote drukte bij onze verzendpartner PostNL kan de bezorging van je pakket langer duren!
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren huisselectie artikel: Eenvoudig en gratis

Retourprocedure huisselectie artikelen

  1. Het artikel kan alleen binnen 30 dagen en ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
  2. Vul het retourformulier in wat je bij de bestelling hebt ontvangen (op de achterzijde van de pakbon). Geef op het formulier aan welk artikel retour komt en waarom. Ben je het retourformulier kwijt. In dat geval volstaat het om een print van de orderbevestiging of factuur (heb je van ons per mail ontvangen) mee te sturen met het retourpakket.
  3. Pak het artikel in de originele verpakking goed in om beschadigingen te voorkomen. Bijvoorbeeld door het in een doos met vulmateriaal te stoppen om schuiven te voorkomen.
  4. Na ontvangst en controle van het retour gestuurde artikel storten we het aankoopbedrag snel weer op je rekening.
  5. De verzendkosten zijn gratis. Stuur een mail naar klantenservice@all4fysio.nl. Onze medewerkers controleren of het een huisselectie artikel betreft en sturen je per mail een verzendlabel welke je op de doos kunt aanbrengen.
  6. De retourzending kan worden verstuurd naar All4Fysio, Fokko Kortlanglaan 223, 3845 LC Harderwijk. Let op retourzendingen kunnen alleen van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur bij ons worden aangeboden!

Terug naar klantenservice