Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de producten van de Bauerfeind Sports lijn

bauerfeindsports

Bauerfeind Sports

Bauerfeind heeft een nieuwe sportlijn ontwikkeld ten behoeve van vrijetijds- en professionele sporters die zich in de beweging veilig en goed willen voelen en naar mogelijkheden van optimalisering zoeken; Bauerfeind Sports. De nieuwe sportlijn is samengesteld op basis van vijftien jaar ervaring in de verzorging van topsporters en meer dan 85 jaar medische knowhow. De producten voorkomen een te vroeg vermoeien tijdens de belasting en kunnen sportspecifieke blessures verhinderen. Na de sport ondersteunen ze de regeneratie en verkorten ze de herstelfase.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Ontdek de mooie braces van Bauerfeind Sports die we in ons assortiment hebben opgenomen. Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bauerfeind Sports

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar producten uit de Bauerfeind Sports lijn. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)