Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de compressie producten van het topmerk Bauerfeind

bauerfeind

Bauerfeind braces, steun- en compressiekousen

Bauerfeind is een van oorsprong Duits bedrijf dat wereldwijd wordt verkocht. De producten zijn uitsluitend "Made in Germany" en worden gedeeltelijk met de hand vervaardigd en dan in de wereld verstuurd. Ze vervullen de hoogste eisen aan kwaliteit, effectiviteit en draagcomfort. Bauerfeind maakt braces en bandages, compressieproducten, steunzolen en hielkussens. Bovendien heeft Bauerfeind een nieuwe sportlijn ontwikkeld ten behoeve van vrijetijds- en professionele sporters die zich in de beweging veilig en goed willen voelen.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie compressie producten van Bauerfeind die we in ons assortiment hebben opgenomen. Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Bauerfeind compressie

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Bauerfeind compressie producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)