Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de braces van het topmerk Bort Medical

patellareliever

Bort Medical

Al langer dan 40 jaar is Bort Medical het begrip voor kwaliteit braces en hulpmiddelen op de Duitse markt en heeft zich in de afgelopen jaren mogen exploiteren naar een respectief bedrijf met 250 personeelsleden en meer dan 500 medische producten in omloop. 

Bort Medical heeft zich de laatste jaren erg sterk kunnen ontwikkelen in kwaliteit waarborging, zo gaat elk individueel product al sinds 2001 door de zeer strenge medische keuring van DEKRA EN ISO 13485 en is elk Bort Medical product ontwikkeld met huidvriendelijke en veilige (textiel) materialen dat is goedgekeurd door de OEKO-TEX 100 STANDARD keurmerk.

Zo bent u ervan verzekerd een kwalitatief, degelijk en veilig product te dragen dat zorgt voor optimaal levenskwaliteit.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie braces van Bort Medicaldie we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Bort Medical

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Bort Medical producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)