Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de tapes van het topmerk CureTape

Curetape

CureTape kinesiotape

CureTape is het meest gebruikte merk kinesiotape in de professionele (para)medische markt. De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea, en in 1998 werd deze revolutionaire tapemethode in Europa geintroduceerd. CureTape is een TÜV gecertificeerd medisch hulpmiddel dat valt onder Medical Device Class 1. Mede om die reden voldoet het merk ook aan de hoogste kwaliteitseisen. CureTape is de beste en meest veilige keuze om te gebruiken als kinesiotape. 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie tapes van CureTape die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

CureTape

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar CureTape tapes. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)