Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de compressie producten van het topmerk Herzog

herzog

Herzog compressiekousen, -tubes en enkelsokken

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische, elastische kousen binnen de sportwereld. Het succes is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en een continue dialoog met wederverkopers en eindgebruikers. Het productenassortiment van Herzog bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures. Doordat bij de producten van Herzog gebruik wordt gemaakt van zes meetpunten is een optimale pasvorm gegarandeerd. 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie compressie producten van Herzog die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2

Herzog

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Herzog compressie producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)