Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de braces van het topmerk LP Support

LP-support

LP Support braces en bandages

LP Support is al meer dan 20 jaar erkend als de marktleider op het gebied van braces en bandages. LP Support biedt een compleet assortiment van kwaliteitsbraces voor de meest verwonding-gevoelige gebieden van het lichaam, waaronder de enkel, knie, rug, schouder, arm en pols. De braces zijn ontworpen en gefabriceerd met oog op de specifieke therapeutische, economische en lifestyle eisen van de hedendaagse consument. Braces van LP Support zijn ongeëvenaard als het gaat om zowel de kwaliteit als de prijs. Onder artsen en fysiotherapeuten over de hele wereld is LP Support een zeer gerespecteerd merk. Bekijk hier het mooie assortiment van LP Support, samengesteld door de specialisten van All4Fysio.  

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie braces van LP Support die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2

LP Support

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar LP Support braces. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)