All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de compressie producten van het topmerk McDavid

Mcdavid

McDavid braces, compressie en protectie

McDavid is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd opereert. McDavid werkt met drie productcategorieen: Sportmedisch; braces en bandages om blessures te voorkomen en te genezen, Sportbescherming; knie en elleboogbeschermers met hoogtechnologische schokdempers en Prestatiebevorderende kledij; compressie en herstelkledij zoals sleeves, kousen, shirts en shorts om je lichaam tijdens het sporten te ondersteunen en te beschermen. Kortom McDavid biedt alle soorten sportbescherming. Dit ter voorkoming van blessures en om de sportprestaties te verbeteren.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie compressie producten van McDavid die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Neem dan contact met ons op of bel met onze specialisten: 0341 - 431 055, we helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur 

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2

McDavid compressie

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar McDavid compressie producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)