All4Fysio klantenservice

Klantenservice (geopend van 9.00 - 21:00 uur)

0341 - 431 055 (Nu geopend)

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Elleboogbraces - McDavid - Merken

mcdavid

McDavid braces, compressie- en bescherming

McDavid is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd opereert. McDavid werkt met drie productcategorieen: Sportmedisch; braces en bandages om blessures te voorkomen en te genezen, Sportbescherming; knie en elleboogbeschermers met hoogtechnologische schokdempers en Prestatiebevorderende kledij; compressie en herstelkledij zoals sleeves, kousen, shirts en shorts om je lichaam tijdens het sporten te ondersteunen en te beschermen. Kortom McDavid biedt alle soorten sportbescherming. Dit ter voorkoming van blessures en om de sportprestaties te verbeteren.

Product was successfully added to your shopping cart.
Onze selectie elleboogbraces van McDavid vind je hier.
Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

McDavid elleboogbraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een McDavid elleboogbrace. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)