All4Fysio klantenservice

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Duimbraces - Medi - Merken

medi

Medi braces

Medi is een Duits merk dat wereldwijd wordt verkocht. De braces en bandages van Medi zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een zeer goede pasvorm. Dit maakt ze geschikt voor verschillende indicaties, van sportblessures en gewrichtsaandoeningen tot preventie bij sportbeoefening. Speciaal voor (top)sporters heeft Medi de Medi E+Motion ontwikkeld, deze lijn van producten geeft een uitstekende ondersteuning, heeft een hoog draagcomfort en een sportieve look.

Product was successfully added to your shopping cart.
Onze selectie duimbraces van Medi vind je hier.
Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Medi duimbraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een Medi duimbrace. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)