Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de braces van het topmerk Push

pushsports

Push braces

Push is een gerenomeerd merk met kwalitatief goede braces ter bescherming en ondersteuning van je lichaam. Push heeft de braces in drie categorieën verdeeld: Push Care, Push Med en Push Ortho. Push care is ontwikkeld voor lichte blessures en aandoeningen en is gericht op functie behoud. Push Med is gericht op functieherstel en biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. De Push Ortho lijn biedt functieverbetering: Push ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functievermindering van het bewegingsapparaat.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Ontdek de mooie braces van Push die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

  1. 1
  2. 2

Push

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Push braces. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)