Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de compressie producten van het topmerk Rehband

rehband

Rehband braces, protectie en functionele kleding

Rehband biedt ondersteuning sinds 1955. Het is een Zweeds merk met Zweeds design en de producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de beste atleten. Het Rehband assortiment omvat producten die voorzien in de behoeften van schadepreventie, revalidatie, gezondheidszorg en welzijn en herstel. Dit alles in de vorm van braces. Hier zijn verschillende productielijnen voor ontworpen, zoals de de Basic lijn, de Blue lijn, de Core lijn en de RX lijn. Daarnaast biedt Rehband ook functionele kleding(compressie kleding) aan zoals compressiekousen en shorts. Bekijk hier het assortiment Rehband en de verschillende productlijnen.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie compressie producten van Rehband die we in ons assortiment hebben opgenomen. Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

Rehband compressie

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Rehband compressie producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)