Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de producten van het topmerk Thuasne

patellareliever

Thuasne braces en kousen

Thuasne bestaat dit jaar 170(!) jaar en is een wereldwijde organisatie in medische hulpmiddelen zoals braces en bandages. De producten van Thuasne zijn van hoge kwaliteit, zeer effectief en hebben een hoog draagcomfort. Nieuw is de Thuasne Promaster lijn. De Promaster brace-lijn heeft extra aandacht voor materialen waarmee de brace op zijn plek blijft tijdens het dragen en niet knelt. Deze productlijn is beloond met een Duits Design Award in 2017. Ga direct naar: Thuasne Promaster. Ook de Thuasne Sport lijn is een speciale productlijn van Thuasne, speciaal voor sporters. Deze braces kunnen zowel preventief als bij klachten gedragen worden.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie producten van Thuasne die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Thuasne

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Thuasne producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)