Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de patellabraces van het topmerk Thuasne

Curetape

Thuasne patellabraces

Voor specifieke overbelastingsklachten van de knieschijf kan het beste een patellabrace worden gedragen. De patellabraces van Thuasne geven druk op de kniepees en tegen de onderrand van de knieschijf en dit ontlast en verlicht bovendien de pijn. Bij Thuasne speelt comfort een sleutelrol. De producten worden daarom zo nauwkeurig mogelijk ontworpen naar de anatomie met gebruik van duurzame, huidvriendelijke materialen. Thuasne wil dat haar patellabraces betaalbaar zijn. Zo zijn de producten voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar en zo kunnen zij iedereen helpen om in meer vrijheid te bewegen. 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie patellabraces van Thuasne die we in ons assortiment hebben opgenomen. Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

3 artikel(en)

Thuasne patellabraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Thuasne patellabraces. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)