Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de producten van de Thuasne Promaster lijn

thuasnepromaster

Thuasne Promaster

Naast de standaard Thuasne producten, biedt Thuasne met Promaster een extra kwaliteits-bracelijn met de hoogste eisen aan design en comfort. Alle braces in de Promasterlijn zijn langdurig en zorgvuldig getest door medische zorgprofessionals tijdens het ontwerpproces. De bracelijn is gemaakt om jou een effectieve gewrichtsgewaarwording (proprioceptie) te bieden en stevigheid te geven op specifieke plaatsen rondom het gewricht. Er zijn meerdere weeftechnieken toegepast in één brace om verschillende compressieniveaus te bieden. Deze productlijn is beloond met een Duits Design Award in 2017.

Product was successfully added to your shopping cart.
Ontdek de mooie braces van Thuasne Promaster die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Thuasne PROMASTER

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar Thuasne Promaster producten. Thuasne Promaster: De nieuwe premium bandages voor net dat beetje extra in design, functie en kwaliteit.

Naast de standaard Thuasne producten, biedt Thuasne met Promaster een extra kwaliteits-bracelijn met de hoogste eisen aan design en comfort. Alle braces in de Promasterlijn zijn langdurig en zorgvuldig getest door medische zorgprofessionals tijdens het ontwerpproces. De bracelijn is gemaakt om jou een effectieve gewrichtsgewaarwording (proprioceptie) te bieden en stevigheid te geven op specifieke plaatsen rondom het gewricht. Thuasne heeft meer dan 170 jaar ervaring in weeftechnieken en materiaalkennis. Zo zijn er meerdere weeftechnieken toegepast in één brace om verschillende compressieniveaus te bieden. De Promaster bracelijn heeft extra aandacht voor materialen waarmee de brace op zijn plek blijft tijdens het dragen en niet knelt.

Design

Toonaangevende industriële ontwerpers hebben de Promaster bracelijn ontwikkeld. De braces zijn hoog esthetisch ontworpen voor de sportieve activiteit. Dit heeft er mede toe geleid dat deze productlijn is beloond met een Duits design award in 2017.

Wil je nog meer weten over Thuasne Promaster, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je Promaster product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)