Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Bekijk hier de producten van de Thuasne Sport lijn

patellareliever

Thuasne braces en kousen

In de Thuasne Sport lijn biedt Thuasne voor elk gewricht een sportbrace of sportbandage. De sportbraces zijn effectief: ze geven steun en druk en stellen je in staat veilig en gecontroleerd te bewegen. De braces zijn zowel preventief als bij klachten te dragen. Net als bij de medische braces van Thuasne bieden de sportbraces en sportbandages veel draagcomfort. Het is daarom belangrijk dat de brace goed zit en je de juiste maat hebt. Thuasne streeft naar betaalbare braces voor iedereen. Zo zijn de sportbraces voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar en zo kunnen zij iedereen helpen om in meer vrijheid te bewegen.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdek de mooie braces van Thuasne Sport die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Thuasne Sport

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar producten uit de Thuasne Sport lijn. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)