Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Roeitrainers

Product was successfully added to your shopping cart.

Wil je je hele lichaam gebruiken tijdens je training? Dan is een roeitrainer een ideaal apparaat voor je. Door de vloeiende beweging vanaf je voet tot en met je vingers gebruik ja alle spieren daartussen. Dus je traint je kuiten, benen, hamstrings, billen, rug, buikspieren, armen en schouders. Je spieren worden snel sterk en als je wat op hogere frequentie traint is het het perfecte apparaat om af te vallen.

Kom je er niet uit? Bel ons gerust onze specialisten geven je graag advies.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fietstrainers

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een roeitrainer. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)