All4Fysio klantenservice

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

2item(s)
 1. McDavid Bio-Logix Enkelbrace 4197

  McDavid Bio-Logix Enkelbrace 4197

  Kant
  Links
  Schoenmaat
  Maat M/L: 41 - 44
  Details

  1 X € 54,75

 2. McDavid Bio-Logix Enkelbrace 4197

  McDavid Bio-Logix Enkelbrace 4197

  Kant
  Rechts
  Schoenmaat
  Maat M/L: 41 - 44
  Details

  1 X € 54,75

Totaal: € 109,50
Filteren

Compressie

basketbal

Ervaar meer basketbal plezier met de juiste ondersteuning!

Basketbal is een populaire sport, bijna iedereen heeft wel eens gebasketbald. Bij basketbal liggen er wel blessures op de loer, zoals enkelblessures als gevolg van zwikken. Ook komt knieletsel veel voor, zoals band- of meniscusletsel. Daarnaast zien we ook veel bovenbeen- en onderbeenblessures. En tenslotte zijn er nog duimblessures door balcontact of een val. All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hier vind je de beste compressie producten voor basketbal. Compressie producten verhogen de doorbloeding van de spieren en zorgen ervoor dat je langer en met meer plezier kunt blijven basketballen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste compressie producten? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Basketbal compressieproducten

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar basketbal compressie producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze basketbal-experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)