Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging

producten crossfit

Ervaar meer crossfit plezier met de juiste ondersteuning!

Crossfit is een fitnessprogramma dat gewichtheffen, gym en cardio combineert om fit en sterk te worden. Bij de trainingen wordt gebruik gemaakt van kettlebells, dumbells, touwen, banden etc. De WOD (workout of the day) is iedere dag anders, zodat je nooit dezelfde training doet. Je varieert hierbij in duur en intensiteit, en ook in de combinaties van gewichtheffen, cardio en gymnastiek. Crossfit is geschikt voor iedereen die fit en gezond wil worden en blijven. Bij crossfit kunnen er gemakkelijk blessures ontstaan. Daarom is het bij deze sport van belang om goede ondersteuning te dragen, zoals bijvoorbeeld kniebanden, elleboog support en compressiekousen. 

Iedere sport behoeft zijn eigen ondersteuning. Kies onderstaand de categorie en ontdek de vele mooie producten die we hebben voor jouw sport crossfit! Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Product was successfully added to your shopping cart.
de beste crossfit support
de beste compressiekousen
de beste sporttapes

Crossfit

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar crossfit producten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze crossfit-experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je crossfitproduct. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)