LET OP: Door de Coronacrisis is het momenteel erg druk. Wij, onze leveranciers en PostNL doen er alles aan om je bestelling snel te leveren, maar het kan langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor.
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Thuis sporten makkelijk, effectief en leuk!

basketbal

Thuis sporten, effectief, leuk en gemakkelijk!

Alles wat je in de sportschool kunt doen, kan je ook thuis doen. Heerlijk even sporten op een tijdstip dat je uitkomt en ondertussen kijken naar je favoriete Netflix serie :). Pak je fitnessmat en bal of gewicht erbij en je workout kan beginnen. Train je liever op een apparaat? Kies de beweging die je het beste ligt en koop een fiets-, roei- of crosstrainer. All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging.

Welke activiteit ligt je het beste en vind je leuk om te doen? Om thuis sporten vol te houden is het belangrijk dat je een workout kiest die je leuk vindt. Vind je het leuk om met gewichten te werken? Kies dan voor een fitnessmat samen met gewichten of een fitnessbal. Op het internet zijn heel veel goede workouts gratis te downloaden! Het grote voordeel van deze artikelen is dat ze geen ruimte nodig hebben en makkelijk op te ruimen zijn in een kast of onder je bed.
Doe je je workout liever op een apparaat dan heb je de keuze uit hometrainers, fietstrainers en crosstrainers of natuurlijk een loopband. Ieder apparaat heeft zo zijn eigen voordelen, maar ook hier is het belangrijk dat je voor een activiteit kiest je leuk vindt!

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Neem dan contact met ons op of bel met onze specialisten: 0341 - 431 055, we helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 18.00 uur 

Product was successfully added to your shopping cart.
Alles voor thuis sporten
Collectie fitnessmatten
Collectie fietstrainers
Collectie fitnessballen
Collectie weerstandstrainening producten

Thuis sporten

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar producten om thuis te sporten. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze basketbal-experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je basketbalproduct. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)