All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Enkelbraces wandelen

producten wandelen

Ervaar meer wandelplezier met de juiste ondersteuning!

Wandelen wint aan populariteit in Nederland. Misschien doe je wel mee met "10.000 stappen per dag", of train je voor de Nijmeegse Vierdaagse. Maar of je nu wel of geen wandeldoel hebt gesteld, het is gewoon heerlijk om lekker buiten van de natuur te genieten. Er zijn tal van wandelroutes in de mooie natuur die ons land rijk is. Ookal is wandelen gemakkelijk , toch kunnen er bij wandelen blessures ontstaan. Meestal zijn deze het gevolg van overbelasting, zoals bij een achillespeesblessure. Maar ook kan je last van je knieen krijgen tijdens het wandelen. All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hier vind je de beste enkelbraces voor wandelen. Een enkelbrace geeft ondersteuning aan je enkel, wat pijn verminderd of voorkomt, en zorgt dat je langer en met meer plezier kunt blijven wandelen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste enkelbrace? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Van laag naar hoog sorteren

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

3 artikel(en)

Enkelbraces

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een enkelbrace. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze brace-experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)