All4Fysio klantenservice

Klantenservice (geopend van 9.00 - 21:00 uur)

0341 - 431 055 (Nu geopend)

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Welke kniebrace is geschikt voor wintersport?

Product was successfully added to your shopping cart.

Wanneer je tijdens het skiën pijnlijke knieën hebt, bijvoorbeeld als gevolg van knie artrose, is het een uitkomst om met kniebraces te gaan skiën. Vooral mensen boven de 50 jaar ontwikkelen dit soort klachten als gevolg van slijtage. Voor hen is een kniebrace met zware ondersteuning de beste keuze. Ook andere knieklachten kan je door het dragen van kniebraces verminderen. Wanneer je goede kniebrace draagt, vangen de braces de klappen op waardoor je (weer) zonder pijn kan skiën.

Waarom All4Fysio? All4Fysio is de specialist als het gaat om braces. Onze webshop is ontstaan uit een fysiotherapiepraktijk; onze medewerkers hebben dan ook ruim 15 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie en in de advisering van braces. Hierdoor kunnen wij je goed helpen met het aanschaffen van de juiste brace.

Hieronder staan de braces die geschikt zijn voor skiërs. Aan de linkerzijde in het menu kun je een aantal keuzes aanvinken om de juiste brace te vinden.

Twijfel je nog wat voor jou de beste brace is? Neem dan contact met ons op of bel met onze specialisten: 0341 - 431 055, we helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur 

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)