Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Goed voorbereid op wintersport met de juiste protectie!

braces_voor_wintersport

Ervaar meer wintersport plezier met de juiste ondersteuning!

Ga jij deze winter ook skiën? Dan is het nu tijd om je alvast goed voor te bereiden. Want met alleen skikleding en een helm ben je er natuurlijk niet. Skiën en snowboarden zijn blessure gevoelige sporten. Vooral knieletsel en de "ski-duim" zijn bekende wintersport blessures. Daarnaast zie je steeds meer mensen met rugprotectie op de pistes. Verstandig, want een rugbeschermer beschermt je rug op de meest kritieke plaatsen tegen rugletsel. Daarom hebben wij rug-, en andere protectieproducten in ons wintersport assortiment opgenomen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Iedere sport behoeft zijn eigen protectie. Ontdek de vele mooie producten die we hebben voor skiers en snowboarders!

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2

Protectie voor wintersport

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar wintersport protectie. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze wintersport-protectie experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je wintersport protectie product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)