Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Skisokken met compressie

Product was successfully added to your shopping cart.

Skisokken zijn speciaal gemaakt voor wintersport en zijn anders dan normale (sport)sokken. Skisokken zorgen namelijk voor een combinatie van warmte en ventilatie. Dikkere sokken zorgen voor een hoog draagcomfort en zijn daarom geschikt voor beginnende wintersporters. De meer ervaren wintersporters hebben aan een dunner model voldoende voor een beter contact met de ski/snowboard schoenen. Naast warmte en ventilatie zijn skisokken ontworpen om je voeten en onderbenen tijdens het skiën en snowboarden te voorzien van optimale steun. Hierdoor raken ze minder snel overbelast en kun jij langer genieten van het skieen/snowboarden. De skikousen van CEP geven je extra energie, meer uithoudingsvermogen en betere prestaties tijdens het wintersporten.

Ontdek de mooie skisokken van CEP die we in ons wintersport assortiment hebben opgenomen.

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

12 artikel(en)

Skisokken

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar skisokken. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze wintersport- experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je skisokken. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)